Brejner Byg har mange års erfaring med montering af køkkener, og med vores viden om funktionaliteten i køkkener, kan vi også rådgive om, hvilken type køkken der vil opfylde dine behov. Brejner Byg går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi bruger derfor den tid, der er nødvendig for, at du får dit drømmekøkken.

Når vi sætter dit køkken op, sørger vi for hele processen. Du skal ikke koncentrere dig om vvs eller elektricitet. Så når opgaven er afsluttet, og vi forlader dit hus, har du et køkken, du kan tage i brug med det samme. Vi arbejder primært med køkkener fra HTH og Svane, men har du forelsket dig i et køkken fra et andet mærke, hjælper vi gerne med at montere det.

Samarbejde i hele processen

Inden vi sætter projektet i gang, snakker vi om, hvad du ønsker, hvordan det hænger sammen med funktionaliteten og ikke mindst dit budget. Vi prøver altid at få det hele til at gå op i en højere enhed. Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige køkken til dit behov, tager vi gerne med i køkkencentret og rådgiver om de forskellige muligheder. Så får du et køkken, der indeholder netop de funktioner, du har behov for.

Når køkkenet er valgt, lægger vi en realistisk tidsplan og starter projektet. Det sker, at produkter er leveret forkert eller er forsinkede, og vi oplever indimellem, at et element har fået et hak under transporten. Det kan give forsinkelser i projektet. Derfor informerer vi dig undervejs i projektet om ændringer, så du ved, hvordan tidsplanen ser ud for dit nye køkken.

Hvis vi undervejs i projektet vurderer, at der er en bedre løsning på opgaven, tager vi dig med på råd og viser dig de forskellige muligheder. Det er dit køkken, og det er vigtigt for os, at du er tryg ved at lade os montere det.

Nyt køkken eller renovering af det gamle

Ofte kan det bedre betale sig at få et nyt køkken sat op frem for at renovere det gamle. Vil du bare give dine gamle låger et nyt udtryk, kan vi hjælpe dig med at få malet dine låger hos en autolakerer. Ønsker du derimod nye låger, er det bedre at udskifte hele skabet, så låger og skab passer sammen. Og det er oftere billigere.

Vi hjælper med montering af køkken i blandt andet Holbæk, Hillerød, Gundsømagle, Stenløse, Roskilde og Jyllinge. Har du også brug for professionel hjælp til montering af dit nye køkken? Eller skal din andelsforening eller ejerforening have udskiftet køkkener i alle lejligheder? Lad os hjælpe – ring blot på telefon 22 23 23 88.