Siden Brejner Bygs start i januar 2003 har målet været at udføre kvalitetsarbejde for vores mange tilfredse kunder på Sjælland. Vores fornemmeste opgave er at lette vores kunders hverdag ved at udføre de tømrer- og snedkeropgaver, de ikke selv har tid eller viden til. Og vi fortsætter, til både vi og kunden er tilfredse.

Vores mange opgaver indebærer blandt andet udskiftning af vinduer, udskiftning af døre og udskiftning af tag hos private og andelsforeninger i primært Gundsømagle, Stenløse, Roskilde og Jyllinge. Men vi hjælper også med energiforbedringer, forsikringsskader, tilbygninger og andre håndværksopgaver i blandt andet Hillerød, Holbæk, Rødovre, Hvidovre, Herlev, Gentofte, Holte, Ballerup, Frederikssund og Køge.

Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde og levere et resultat, som vores kunder kun kan være tilfredse med. Hos Brejner Byg skal kvaliteten være i top, og vi går ikke, før alt er i orden. Vi vil være stolte af vores arbejde, og vi står inde for det, vi laver.

Vores 5 medarbejdere er fleksible og sørger for en god proces i hele byggeperioden. Derfor sørger vi altid for at afstemme vores kundes forventninger, inden vi starter på en opgave, og vi lytter specielt efter, hvad kundens behov er. Det giver de bedste løsninger for både kunden og os.

Godt håndværk og glade medarbejdere

Hos Brejner Byg er vi glade for at gå på arbejde, fordi vi letter hverdagen for vores kunder ved at renovere deres huse. Vi føler glæden ved at se noget blive til og være med til at bygge gode løsninger – men vores største glæde er, at kunderne er tilfredse med vores arbejde.

Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor gruppen løfter i fællesskab til glæde for vores kunder. For at sikre det høje niveau i Brejner Byg ansætter vi kun de bedste håndværkere og sætter store krav til vores medarbejdere om at levere ordentligt arbejde hver gang. Vores personale består derfor af dygtige folk, der kan varetage mange forskellige opgaver.

Løbende efteruddannelse sikrer, at vi alle har en opdateret viden og får udviklet vores kompetencer. Vores mål er at være de bedste inden for vores fagområde og samtidig være en af branchens bedste arbejdspladser med en god tone mellem leder og medarbejdere.

Brejner Byg er et firma i evig udvikling, og vores fokus er især at udvikle og optimere processerne for vores arbejdsgange, så arbejdet går hurtigere og nemmere for både vores kunder og os. Vi har derfor konstant fokus på, hvad der rører sig på markedet og sætter os ind i nyt værktøj og nye materialer, som kan gøre arbejdsgangen lettere. Og mens vores kunder skal være tilfredse, overholder vi naturligvis både bygningsreglementer og forskrifterne for produkterne.

Med BYG Garanti er du på den sikre side

Brejner Byg er medlem af BYG Garantiordningen, og det sikrer dig som privatkunde 5 års garanti på den håndværksmæssige udførelse af arbejdet. Det koster dig ikke noget, at vi er medlem af BYG Garantiordningen, og du får udbedret eventuelle fejl op til 100.000 kr. Skulle du mod forventning få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG’s Klage- og ankenævn og sparer dermed tid i forhold til en traditionel sagsbehandling gennem retssystemet. Du skal blot lægge et depositum, som du får igen, hvis din klage er berettiget.