Når Brejner Byg renoverer dit hus, hjælper vi gerne med energivejledning. Oplever du for eksempel træk fra væggen, eller at du bruger meget varme, kan vi vejlede dig i, hvordan dit hus kan blive bedre til at holde på varmen med efterisolering, nye vinduer eller andre tiltag.

Hos Brejner Byg vil vi gerne være med til at nedbringe Danmarks alt for høje CO2-udslip, og vi er derfor uddannet energivejleder, så vi kan hjælpe dig som husejer med at beregne, hvordan du kan få den bedste og mest energirigtige løsning i dit hus. Du hjælper ikke blot miljøet ved at energioptimere dit hus – din investering vil også gavne din pengepung og dit velvære.

Energirigtige tiltag i forbindelse med renovering

Når vi besøger dig i dit hus, kan vi vejlede dig i, hvilke tiltag der bedst kan svare sig at gøre energimæssigt. For eksempel kigger vi på, om du kan have gavn af at få efterisoleret loftet, hvis du skal have nyt tag, eller om det kan svare sig at udskifte vinduerne på huset. Med et tættere hus holder du bedre på varmen og sparer dermed penge til energi, og dit indeklima bliver bedre, da du slipper for kuldenedfald og træk fra for eksempel væggene.

Brejner Byg laver typisk energivejledning i forbindelse med en anden opgave, da du ofte kan nedbringe energiforbruget væsentligt ved at investere 5-15 % af den samlede renoveringspris i energiløsninger. Vi udfører energivejledning i det meste af Nordsjælland og Midtsjælland, blandt andet i Jyllinge, Roskilde, Gundsømagle, Stenløse, Hillerød, Holbæk, Rødovre, Hvidovre og Frederikssund.

Vil du også vide mere om, hvordan du kan spare på energien og pengene og samtidig hjælpe miljøet med mindre CO2-udledning? Så kontakt Brejner Byg på 22 23 23 88 og hør om dine muligheder.