Når du står over for at bygge et helt nyt hus eller en tilbygning til dit eksisterende hus, er der allerede en række krav til byggeriets udformning og energiudslip. Hos Brejner Byg er vi opdaterede på viden om miljørigtigt byggeri, så du kan få dit drømmehus og med god samvittighed varme huset op.

Skal du lave en tilbygning til dit hus, kan det betale sig at efterisolere det eksisterende tag i samme omgang. Det gælder især, hvis du alligevel skifter taget på den eksisterende del af huset, for når arbejdet er i gang, vil det hurtigt tjene sig ind at få efterisoleret med det samme.

På samme måde kan det være en oplagt mulighed at skifte vinduerne på den eksisterende bygning, så de matcher de nye vinduer på tilbygningen. Det er ikke bare pænt, det er både økonomisk og miljømæssigt fornuftigt. Varmen bliver i huset, som derfor koster mindre at varme op, og miljøet bliver sparet for unødig CO2.

Vedligeholdelsesfrie løsninger til gavn for dig og miljøet

Vi vejleder gerne til at vælge de rette materialer til at opnå et miljørigtigt byggeri. Vedligeholdelsesfrie løsninger kan være en god måde at skåne både miljøet og dig. Vælger du for eksempel HardiePlank fra Cembrit får du brædder, der ligner træ, men som ikke kræver maling eller anden vedligeholdelse. Investeringen er lidt dyrere, men på sigt er det tjent hjem i sparet maling og ressourcer.

Brejner Byg udfører miljørigtigt byggeri i mange byer på Midtsjælland og Nordsjælland, blandt andet Gundsømagle, Roskilde, Stenløse, Jyllinge, Holte, Herlev og Gentofte. Og vi arbejder hårdt på at udbrede miljørigtigt byggeri til flere byer.

Har du også en drøm om at spare energi og penge med miljørigtigt byggeri? Så kontakt os på telefon 22 23 23 88 – vi glæder os til at hjælpe både dig og miljøet.