I mange ældre huse fra blandt andet 1970’erne er isoleringen sparsom eller helt udeladt, og det kan blive koldt om vinteren med en stor varmeregning til følge. Med efterisolering kan du forbedre energiforbruget i dit hus, så du sparer penge på varmeregningen, får en større komfort og sundhed indendørs og endda hjælper miljøet med mindre CO2-udledning.

Brejner Byg efterisolerer vægge, lofter og gulve, og vi samarbejder med en indblæsningsspecialist, der enkelt og bekvemt puster granulat ind i for eksempel hulmuren. Skal taget alligevel skiftes, efterisolerer vi på den gamle måde, og vi forhøjer spærene, hvis det er nødvendigt for at få den reglementerede tykkelse isolering til at ligge der. Når vi efterisolerer taget, er det vigtigt at sikre, at dampspærren også er tæt. Derfor gennemgår vi taget for at sikre den bedste løsning for dig.

Manglende isolering kan være skadelig for din sundhed

Kolde vægge kan være skidt for indeklimaet, og hvis isoleringen er dårlig, dannes der kondens, når den kolde luft fra væggene møder den varme luft i rummet. Denne kondens kan give skimmelsvamp, som kan skade vores sundhed. Ved at efterisolere de kolde vægge får du et hus med en bedre komfort, og du minimerer risikoen for skimmelsvamp.

Hvis du føler, det trækker, eller du bruger meget varme, gennemgår vi derfor dit hus og vurderer, hvad der er løsningen på dit problem. Selv om trækken kan føles, som om den kommer fra væggen, kan den kolde luft godt komme et andet sted fra. Derfor rådgiver vi dig om, hvilke tiltag der bedst forbedrer indeklimaet i netop dit hus.

Efterisolering i forbindelse med renovering

Brejner Byg efterisolerer i det meste af Nordsjælland og Midtsjælland, blandt andet i Gundsømagle, Roskilde, Stenløse, Jyllinge, Hvidovre, Herlev, Gentofte og Ballerup. Vi ønsker at skabe mere miljøbevidsthed hos dig som husejer, så du kan få et bedre hus både i forhold til klimaet og din komfort. Og hvis du alligevel skal i gang med at renovere dit hus, er der ikke den store prisforskel på, om du også efterisolerer dit hus – men du kan garanteret mærke det på den gode måde bagefter.

Vil du også undgå den kolde træk fra vægge, lofter eller gulv – og i stedet lune dig ved tanken om de penge, du sparer på varmeregningen? Så kontakt Brejner Byg på telefon 22 23 23 88 for et uforpligtende tilbud.