Vi tænker ikke over det i hverdagen, men vinduer er faktisk et ret vigtigt element i vores huse. Vi kigger ud af dem flere gange dagligt, end vi måske er klar over. Og de sørger for at lukke lyset ind og holde på varmen. Men når vinduerne bliver gamle, bliver de slidte, og så lukker de ikke blot lyset ind men også kulden. Er de rigtig slidte, er de heller ikke så pæne at kigge ud af – men det kan Brejner Byg lave om på.

Vinduer tilpasset dit hus og behov

Med nye vinduer kan du glæde dig over mindre varmetab gennem vinduerne, mindre kuldenedfald og træk – og til gengæld nyde det behagelige indeklima og den pænere udsigt ved de nye vinduer. Brejner Byg har mange års erfaring med udskiftning af vinduer, og vi kan derfor rådgive dig om, hvad du skal lægge vægt på, når du skal vælge dine nye vinduer. Alle vinduer laves på mål, så de passer perfekt til dit hus. Og med en garanti på 10 år på vinduerne er du sikker på en god kvalitet.

Står solen ind på vinduet hele dagen, kan du have behov for solfilm. Har du små børn, er det en god idé med sikkerhedsbeslag på vinduerne, så de små ikke selv kan åbne vinduet helt og falde ud. Og de holder også tyven ude, da de ikke kan dirkes op udefra. Vi kan også vejlede dig i forhold til, om du har behov for hærdet glas, lavenergiglas eller helt almindeligt glas. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig igennem dem alle.

Trygt forløb til glæde i mange år

Når vinduerne er valgt, tager vi de gamle vinduer ud og sætter de nye i. Vi fuger, sætter lister og påfører solskærm, hvis du har valgt det. Du kan ofte spare penge ved at skifte alle dine vinduer på én gang, men vi skifter gerne et par vinduer ad gangen eller den ene side af huset, hvis du foretrækker at tage udskiftningen af dine vinduer i etaper.

Vi monterer vinduer i det meste af Midtsjælland og Nordsjælland og har blandt andet skiftet vinduer i Gundsømagle, Jyllinge, Stenløse, Roskilde, Rødovre og Herlev. Brejner Byg garanterer et trygt forløb med et resultat, du kun kan være tilfreds med.

Vil du også nyde et bedre indeklima og en pænere udsigt? Vi står klar til at hjælpe dig med dine nye vinduer på telefon 22 23 23 88.