Når du skal have bygget en carport, tilbygning, et badeværelse, køkken eller måske et helt nyt hus, vil du få brug for både en tømrer, VVS’er og elektriker – og afhængig af opgaven også en maler og murer. En mindre opgave som renovering af stue eller køkken kan også kræve flere forskellige håndværkere. Det kræver tid, overblik og kendskab til, hvornår de forskellige håndværkere skal indgå i projektet.

Du kan slippe for at holde styr på de forskellige håndværkere ved at lade Brejner Byg have totalentreprisen på opgaven. Det betyder, at du kun skal have kontakten med os, og vi sørger så for at koordinere og planlægge med de andre håndværkere. Det giver dig ro i projektet og sikkerhed for, at kvaliteten er i orden.

Få et trygt forløb med totalentreprise hos Brejner Byg

Brejner Byg har en række faste samarbejdspartnere inden for netop VVS, el, maler og murer, som vi har opbygget et godt samarbejde med gennem mange år. Vi kender derfor hinanden og hjælper hinanden gennem projektet. Vores fælles mål og samme indstilling til høj kvalitet gør, at projektet bliver mere glidende, og du som kunde får et trygt forløb gennem hele byggeprojektet og til sidst står tilbage med et godt resultat.

Har du allerede nogle tegninger af dit byggeprojekt, tager vi udgangspunkt i dem. Men har du blot en idé til projektet, samarbejder vi med en ingeniør om tegninger til projektet. Ud fra tegningerne og vores indledende møde giver vi et tilbud på, hvad byggeriet samlet vil koste. Og dukker der uventede situationer op som råd eller svamp, gør vi dig opmærksom på det og giver vores vurdering af, om det vil være billigere at få det lavet med det samme, eller om det kan vente.

Vi sørger for trygge byggeforløb med totalentreprise i blandt andet Stenløse, Gundsømagle, Jyllinge, Roskilde, Hvidovre, Holte og flere andre byer i Nordsjælland og Midtsjælland.

Skal vi også tage ansvaret for dit byggeprojekt, så du kan bruge tiden på noget sjovere? Kontakt os på telefon 22 23 23 88 og lad os hjælpe dig med dit projekt.