Døre og vinduer af god kvalitet holder længe – men ikke evigt. Og hvis du mærker kuldenedfald og tab af varme i dit hus, kan det være en god idé at tjekke dine døre og vinduer. Du ved, at det er tid til at skifte dine vinduer og døre, hvis de ikke åbner og lukker ordentligt, eller hvis det trækker ind. Og er de omkring 40 år gamle, er de som regel så utætte og dårlige i forhold til de vinduer og døre, der er på markedet nu, at det kun kan betale sig at skifte dem.

Nye vinduer og døre øger din indendørs komfort, da de giver mindre kuldenedfald og mindre træk. Det vil også gavne din økonomi, da de nye vinduer og døre holder bedre på varmen, så varmetabet gennem vinduerne bliver mindre, og du behøver derfor ikke skrue så højt op for varmen. Det gavner miljøet, da du vil få en lavere CO2-udledning. Og så øger nye vinduer og døre husets værdi.

Værdi mange år fremover

Hos Brejner Byg er vi rigtig glade for at lave udskiftning af døre og vinduer, for vi kan se, hvor meget det glæder vores kunder. Vi bruger kun vinduer af god kvalitet, som vi kan stå inde for, men det behøver ikke være dyrt – vi har også gode erfaringer med billige kvalitetsvinduer.

Når du skal have skiftet dine vinduer eller døre, rådgiver vi dig om de mærker, vi har bedst erfaring med. Vores foretrukne produkter er fra Outrup, KPK, Velfac, Rationel og Velux til tagvinduer, da du med disse mærker får en rigtig god kvalitet, der holder i mange år. Derudover får du pæne detaljer og pæne afslutninger på produkterne, og det lægger Brejner Byg også vægt på ved valget af vinduer og døre.

 

Vinduer og døre monteret efter dit behov

Vi snakker med dig om dine behov omkring varme og kuldenedfald, og vi vejleder dig for eksempel i, hvilken type glas du skal vælge i forhold til, hvor meget varme der skal slippe igennem. Vi kan desuden give dig et estimat på, hvor meget du kan spare i energi og penge pr. år. Og skal vinduerne og dørene være indbrudssikre, kan vi tilbyde forskellige sikkerhedspakker.

Med nye vinduer har du mulighed for at få lavenergiglas med 3 lag glas, som holder godt på varmen. Du kan også vælge, at de skal være vedligeholdelsesfrie udvendigt. Vi giver dig et tilbud på det, du ønsker, så du kan vælge til og fra.

Pæn afslutning til glæde og gavn

Brejner Byg monterer vinduerne korrekt og sørger for en ordentlig afslutning. Vi går op i detaljerne og dækker skruerne til, afslutter med farvede lister, der passer til vinduerne og fuger, så det ser pænt ud. Når vi forlader dit hus, kan du glæde dig over et pænt resultat, der gavner dig i mange år fremover.

Vi udskifter døre og vinduer hos private husejere og i andelsforeninger, hvor det bedst kan betale sig at tage hele ejendommen på én gang. Og vi kommer i det meste af Nordsjælland og Midtsjælland, blandt andet Gundsømagle, Roskilde, Jyllinge, Stenløse, Gentofte, Hillerød, Herlev og Holbæk.

Vil du også have et bedre indeklima og spare både penge og varme? Så kontakt os på telefon 22 23 23 88 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.