Taget er en vigtig del af udtrykket på dit hus, og det beskytter samtidig mod vandskader og råd. Men hvis taget er utæt, er huset ikke længere optimalt beskyttet. Dit tag er husets ydre klimaskærm, og det dækker for resten af huset. Kommer der vand ind, fordi taget er utæt, kan det gå rigtig galt. Det er muligt at vedligeholde og renovere taget, men er det gammelt og slidt, vil det ofte være bedre og billigere at lægge et nyt tag.

Når Brejner Byg lægger dit nye tag, får du tryghed både i processen og mange år fremover. Taget vil være tæt, så du skal ikke være nervøs for, om det fyger eller regner ind. Med et nyt tag kan du ændre husets stil med for eksempel en ny kvist eller nye tagvinduer.

Nyt tag med fuld tilfredshed i mange år

Sammen gennemgår vi dine ønsker og behov og sammenholder mulighederne med dit budget. Der er mange forskellige løsninger til både undertag, efterisolering og selve taget, og vi afklarer alle elementer af byggeriet, før vi går i gang. Det er vigtigt for os, at vi sammen vælger den rigtige løsning, som du bliver tilfreds med, og som vi selv kan stå inde for. Når du vælger Brejner Byg til at lægge dit nye tag, får du et trygt forløb med stabile håndværkere, der sætter en ære i at lægge taget ordentligt.

Brejner Byg bruger leverandører, der yder op til 50 års garanti på tagsten, så du som kunde er sikret i mange år fremover med dit nye tag. Ved undertag er der typisk 20-30 års garanti. Har du et gammelt eternit- eller skiffertag og ønsker at ændre stilen på huset, er det muligt at skifte til en light tagsten med 40 års totalgaranti. Det kræver ikke de store ændringer, men vi skal dog have en ingeniør med i projektet. Vælger du Brejner Byg til opgaven, får du tilskud til ingeniørarbejdet.

Zinktagrender løfter husets udtryk

Når vi skifter taget, laver vi gerne nye zinktagrender, der kan klare de voldsomme regnskyl, klimaforandringerne fører med sig. De holder længere end ståltagrender, der ruster efter få år. Vi monterer zinktagrenderne efter dine ønsker, og med loddede zinktagrender får du en løsning, der holder i over 25 år. Sammen med det nye tag giver de nye zinktagrender dit hus et visuelt løft og øger husets salgsværdi.

Brejner Byg lægger nyt tag i Gundsømagle, Roskilde, Stenløse, Jyllinge, Ballerup og Rødovre og mange andre byer på Midtsjælland og Nordsjælland.

Trænger dit hus også til et sikkert tag, der med efterisolering også holder bedre på varmen? Brejner Byg hjælper dig på telefon 22 23 23 88.