Brejner Byg udfører tømrer- og snedkerarbejde for private husejere, andelsforeninger og erhverv. Vi fokuserer på kvaliteten og går op i at overholde de aftaler, vi laver med vores kunder. Når vi sætter dit nye køkken op, monterer din nye skydedør eller lægger gips på dit bræddeloft, sørger vi for, at alt er 100 % i orden, før vi går. For beboere i andelsforeninger skaber det tryghed, at de kender os og ved, at vi kommer til aftalt tid.

Kvalitet for os er, at kunden er tilfreds, og at vi har hjertet med i det, vi laver. Vi sætter os i vores kunders sted og imødekommer deres behov og ønsker. Det er årsagen til, at vores faste kunder vender tilbage til os med nye opgaver. Vi har udført tømrerarbejde i en stor del af Nordsjælland og Midtsjælland, blandt andet i Gundsømagle, Stenløse, Roskilde, Jyllinge, Hvidovre og Frederikssund. Kvalitet og tilfredse kunder er kernen i Brejner Byg.

Arbejdsområder indenfor tømrerfaget:

Godt samarbejde sikrer god byggeproces

Vi har faste samarbejdspartnere med samme høje krav til kvaliteten som os og et godt samarbejde, der er bygget op over mange år. Derfor kan vi tilbyde totalentreprise med en smidig proces, hvor du som kunde kun har os som kontaktperson. Vi holder styr på byggemøder, tidsplan, materialer og alle de andre dele af et byggeri, så du kan slappe af og overvære din nye carport, tilbygning eller lignende blive til.

Hos Brejner Byg er vi fortalere for vedligeholdelsesfrie løsninger, der modsat træ ikke skal males og risikerer at rådne. Vi har gode erfaringer med løsninger som HardiePlank fra Cembrit, der er fremstillet af fibercement. Produktet kan tilpasses den specifikke bygning og fås med træstruktur og glatte overflader. Brædderne er brandhæmmende og fås i flere farver. Og så er der 10 års garanti på produktet.

Vi hjælper med forsikringsskader

Står du i den uheldige situation, at du har fået en vandskade i huset, kan vi være din mand i forsikringsarbejdet. Vi har mange års erfaring med forsikringsskader og har et godt samarbejde med de forskellige forsikringsselskaber. Det sikrer dig et behageligt og nemt forløb – og et godt resultat, når vi har udbedret skaden.

Ønsker du en professionel vurdering af mulighederne i dit hus? Så kontakt Brejner Byg på telefon 22 23 23 88 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave.

Start en dialog