Binder din dør – eller er det begyndt at trække ind? Så er levetiden for din dør sandsynligvis ved at rinde ud, og det kan betale sig at skifte den ud med en ny. Brejner Byg deler ud af mange års erfaring med døre, når vi rådgiver dig om de muligheder, der passer til netop dit behov.

Alle døre bliver lavet på mål, så døren passer til dit hus. Når vi har målt op til din nye dør, kan du designe døren, næsten som du ønsker. Gennem et katalog med mange forskellige produkter kan du sammensætte de elementer, du har behov for. Og vi rådgiver gerne om dine muligheder omkring lys, fyldninger og glastype. Vi kan for eksempel vejlede om fordele og ulemper ved almindeligt glas og hærdet glas, og hvilken matering der dækker dit behov. Nogle materinger stopper nemlig helt for udsyn, mens andre giver mulighed for at se skygger.

Speciel lås i din nye dør beskytter dit hus

Med den nye dør kan du vælge at få en speciel lås i med ude/hjemme-funktion, der sikrer dit hus mod tyveri. Afhængig af, om du er ude eller hjemme, aktiverer du den specielle lås, der forhindrer ubudne gæster i at benytte din dør som flugtvej. Vi kan også montere din nye dør med almindelig lås eller kodelås.

Når Brejner Byg skal montere din nye dør, tager vi først den gamle dør ned, og efter at have monteret den nye dør, fuger vi og sætter lister på. Vi holder de aftaler, vi laver, og vi går ikke, før opgaven er løst. Og vi rydder naturligvis altid op efter os selv.

Vil du gerne selv montere din dør, kan du købe den gennem Brejner Byg. Skal vi tage ansvaret for monteringen, er du dog nødt til at lade os montere din dør. Vi monterer nye døre i blandt andet Gundsømagle, Jyllinge, Roskilde, Stenløse, Holte og Hvidovre, men vi kommer i de fleste byer i Nordsjælland og Midtsjælland.

Trækker det også fra din dør – eller er du træt af, at den binder? Så kontakt Brejner Byg på telefon 22 23 23 88 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med en ny dør.