I et gammelt hus er der mange muligheder for energiforbedringer, og Brejner Byg vejleder i, hvilke tiltag det er fornuftigt at investere i. Når du bruger Brejner Byg til dine energiforbedringer, optimerer du energien i dit hus og hjælper miljøet, mens du sparer penge på varmeregningen.

Nogle typiske områder at udføre energiforbedringer på er i forbindelse med udskiftning af taget. Når du alligevel skal have lagt nyt tag, er det oplagt at få taget efterisoleret, hvis du ejer et af de mange huse i Danmark, der stadig har minimal isolering på loftet. I ældre huse med ingen eller sparsom isolering oplever ejerne ofte, at det trækker fra væggene, og her måler vi på kulden, om det kan svare sig at efterisolere væggene.

Klimaskærmen er ofte synderen ved energitab

Når Brejner Byg udfører energiforbedringer, optimerer vi op til de gældende krav, der er til klimaskærmen. Det betyder, at vi for eksempel kan være nødt til at efterisolere hele taget, hvis kravene til isolering ikke er opfyldt på hele taget, når vi renoverer eller lægger et nyt tag.

En anden klimaskærm er døre og vinduer, der i ældre huse ofte er slidte og utætte og dermed lukker meget varme ud. Her vejleder vi ikke blot om, at det vil være en god idé at skifte dem til nyere vinduer og døre – vi rådgiver også om, hvilken type døre og vinduer der vil passe til huset og dit behov.

Rigtig mange huse i Danmark, der er bygget i 1960’erne og 1970’erne, er ikke bygget med de krav, der er i dag. Husene har et højt CO2-udslip, og vi sætter en ære i at være med til at hjælpe på det ved at vejlede husejerne. Det koster nemlig ikke meget mere at vælge de rigtige løsninger.

Vi udfører energiforbedringer i en stor del af Nordsjælland og Midtsjælland, blandt andet Gundsømagle, Stenløse, Roskilde, Jyllinge, Køge, Hillerød, Holbæk og Rødovre.

Har dit hus også brug for energiforbedringer, der sikrer dig et godt indeklima? Brejner Byg er klar til hjælpe dig på telefon 22 23 23 88.